top of page

Meidän polkumme

Kotipolun perustajat olemme me, karkkilalaiset Outi Pietiläinen ja Salla Maria Bruun. Meidän polkumme kohtasivat lastensuojelun maailmassa. Huomasimme vahvan yhtenevän arvomaailman ja päätimme, että nyt tehdään laadukasta lastensuojelua kahden yrittäjänaisen, rautaisten ammattilaisten ja vahvan vision voimin! Outi vastaa siitä, että käytännön asiat rullaavat ja kokonaisuus toimii. Salla Maria vastaa lastensuojelutoiminnasta sekä -palveluista.

 

 

Siirryin muutama vuosi sitten sosiaalialalle, koska halusin tehdä merkityksellistä työtä ja tulla lähemmäs omia arvojani. Minulla on vahva palo hyvän lapsuuden mahdollistamiseen. Olen tehnyt uraa esihenkilönä kymmenkunta vuotta ja haluan tuoda Kotipolulle osallistavaa sekä positiivista johtajuutta ja edistää työntekijöiden hyvinvoinnin kautta sijoitettujen lasten hyvinvointia. Liiketalouden ja sosiaalialan opintojen lisäksi olen opiskellut mm. kasvatustieteiden perusteet ja suorittanut erilaisia johtamiseen liittyviä koulutuksia. Vaikutan myös kunnallistasolla, toimin tällä hetkellä Karkkilan kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksessa – näissäkin tehtävissä pyrin edistämään parhaani mukaan lastensuojelun asioita. Vapaa-aikaa vietän mieluusti koiran kanssa liikkuen, juosten tai vaikka partiojutuissa touhuten. Teen töitä molemmissa lastenkodeissamme, Villa Pihkassa ja Villa Kerkässä. Vastuulleni kuuluvat yritysasiat ja teen myös ohjaajan työtä lasten parissa.

Lastensuojelu- ja perhetyö ovat minulle intohimo – koen olevani lasten aseman sekä oikeuksien äänekäs puolestapuhuja. Sosiaalialalla olen erikoistunut lastensuojeluun sekä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan liittyvään työskentelyyn. Sosionomintutkinnon suoritin sosiaalipedagogisessa viitekehyksessä. Johtajantyötä olen saanut opetella nyt muutaman vuoden Kotipolun huipputiimin tuella, erikoisammattitukinnon kautta ja tällä hetkellä opiskelen sote-alan uudistavan johtamisen yamk-tutkintoa. Toiminnanjohtajan roolin ohella toimin kasvatusjohtajana Kotipolun ensimmäisessä lastenkodissa Villa Pihkassa. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti omatoimisesti ja käytännöntyöllä sekä koulutusten ja mentorien avulla. Johtajan vastuutöiden vastapainona tykkään ideoida lasten ja nuorten kanssa arjenseikkailuja ja tulevaisuutta. Töiden ulkopuolella viihdyn perheeni ja jättikoiramme kanssa, milloin minkäkin tekemisen parissa. 

Outi Pietiläinen,

toimitusjohtaja 

Salla Maria Bruun, 

toiminnanjohtaja

bottom of page