Meidän polkumme

Kotipolun perustajat olemme me, karkkilalaiset Outi Pietiläinen ja Salla Maria Bruun. Meidän polkumme kohtasivat lastensuojelun maailmassa. Huomasimme vahvan yhtenevän arvomaailman ja päätimme, että nyt tuotetaan laadukasta lastensuojelua kahden yrittäjänaisen, rautaisten ammattilaisten ja vahvan vision voimin! Outi vastaa siitä, että käytännön asiat rullaavat ja kokonaisuus toimii. Salla Maria vastaa lastensuojelutoiminnasta sekä -palveluista.

 

 

Siirryin sosiaalialalle, koska halusin tehdä arvojeni mukaista työtä. Minulla on vahva palo hyvän lapsuuden mahdollistamiseen. Olen tehnyt uraa esimiehenä kymmenkunta vuotta ja nyt haluan tuoda Kotipolkuun osallistavaa sekä positiivista johtajuutta. Liiketalouden ja sosiaalialan opintojen lisäksi olen opiskellut mm. kasvatustieteiden perusteet ja suorittanut erilaisia johtamiseen liittyviä koulutuksia. Olen myös vahva vaikuttaja, toimin tällä hetkellä Karkkilan kunnanvaltuutettuna sekä olen jäsenenä Karkkilan Kasvatus- ja opetuslautakunnassa. Vapaa-aikaa vietän mieluusti liikkuen tai vaikka partioleirillä touhuten. Villa Pihkassa minut voi tavata toimitusjohtajan töiden ohella puutarhahommissa tai pianon ääreltä.

Lastensuojelu- ja perhetyö ovat minulle intohimo – koen olevani lasten aseman sekä oikeuksien äänekäs puolestapuhuja. Sosiaalialalla olen erikoistunut lastensuojeluun, perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan sekä mielenterveystyöhön. Sosiaalialan opintoni suoritin sosiaalipedagogisessa viitekehyksessä. Ajatukseni esimiestyöstä ja sosiaalialasta on se, ettei koskaan olla valmiita. Haluankin kehittää itseäni jatkuvasti omatoimisesti, käytännöntyöllä sekä koulutusten ja mentorien avulla. Toiminnanjohtajan vastuutöiden vastapainona tykkään ideoida lasten ja nuorten kanssa arjenseikkailuja sekä keksiä kisoja ja kujeita.

Outi Pietiläinen,

toimitusjohtaja 

Salla Maria Bruun, 

toiminnanjohtaja